Har prøvet med MB, det ser ud til at fungere ok, men jeg får ikke et bip-indlæg, eller nogen bip for den sags skyld, jeg tror, ​​at jeg oprindeligt havde forkert RAM i det, RAM korrekt nu, men ingen bip. Jeg har kontrolleret højttalertilslutningen, og dette er korrekt. Mit spørgsmål er, hvis jeg ikke får et bip-signal, er der et underliggende problem, det er ikke synligt, når MB starter op? Enhver hjælp, der er meget værdsat!

Jeg har svært ved at forestille mig, at dit indlæg nåede det så langt uden nogen svar. Jeg ved ikke meget om computerens internals, men har haft en vis erfaring.Jeg har ofte fået at vide, at hvis du tager batteriet ud på moderbrættet til cirka 5 til 10 minutter, nulstiller du bios. Du kan prøve dette som et udgangspunkt. Ikke at vide meget om din computer hjælper dog ikke meget. Måske kan du fortælle os operativsystemet og nogle andre detaljer. alder på computeren, kørte det godt inden hånden så videre.

Hmm så gør jeg, 34 mennesker læste det kun 1 svar, jeg troede, at dette var et godt forum? Jeg har lavet batteribiten, ingen poster betyder normalt strømforsyningsprober, men pwr-forsyning er ok. Som jeg sagde RAM var forkert urhastighed , dvs. skulle have været 3200, men var 2100, nu har 3200 i PC.OS gør ikke rigtig nogen forskel ved MB opstart, men det var XP SP3, men jeg har prøvet det uden harddiske og bare videokortet og RAM at prøve et POST. Alder ikke sikker, uvæsentlig sandsynligvis, skt 478, 3,2 GHz processor, 800 FSB, ok til MB så længe som med 3200 RAM.Jeg er på udkig efter en lydløs opstartsindstilling, men kan ikke finde det med dette version af BIOS.

Hvordan er du sikker på, at PSU er OK? ? Har du prøvet det med kun et stykke RAM? ? Har du trukket MBoard fra sagen og prøvet det? ? Til dette tilsluttes kun PSU; CPU og ventilator; 1 stok RAM; overvåge; tastatur og mus.

Tak for svaret, jeg har prøvet 2 PSU, en ny, begge starter. Jeg har sat en strømforsyningstester på dem, og alt OK der (dvs. + 3,3, +5, +12 osv.) Også prøvet med en stok RAM, i diff slots.Jeg har prøvet med bare min dvs. 1 RAM, CPU, KB & Mouse & monitor, også med intet andet end CPU & RAM for at se, om jeg får hørbart bip.Jeg troede, det var MB-kortslutningen på sagen, men jeg har prøvede en ny sag, og det er kun på messingstolperne, så det skulle ikke kortes. Den eneste ting, der ikke er prøvet, er at tage MB ud og lægge et stykke kort nedenunder, men da det ikke berører sagen på grund af de søjler, der synes unødvendige .

Tak for at svare Patio. Du er bestemt en bedre kandidat til at løse dette problem end jeg når som helst. tom6969764, er dette en ny build eller en arbejdende computer, som du arbejder på?

Var en fungerende pc, men efter instillation af XP SP3 begyndte den at pakke sammen. Jeg hjælper ikke med den forkerte RAM, alligevel prøver jeg nu at starte igen med ny installation osv. Men jeg er bange for, at manglen på POST er tegn på et andet problem, som jeg ikke har fundet endnu.

Den bedste test på dette tidspunkt til at bestemme, om det er MBoard er en bænketest uden for sagen.

Tak, hvad er den bedste måde at gøre det på?

Ja, jeg har prøvet bare en pind RAM & 2 diff-bits også. Ja, jeg har tilsluttet bare PSU, CPU/ventilator, 1 RAM & tastatur og mus. Navnet resultat. De eneste ting, der ikke gøres, er at fjerne MB fra sag og prøve hvordan kan dette hjælpe?

Uden for sagstest> Afbrydelse af sag til bord

Ack, vil gøre. Jeg vil sende tilbage, når jeg er færdig med resultatet.

Ilægning af harddisk med Win 2Ok i en anden lommebog

Hej fyre
Jeg kører Win 2k i en Gateway Solo 9300. Når jeg forsøger at flytte harddisken til en anden bærbar computer, får jeg blå skærm.
Vi ved alle, hvor følsom Win 2k er over for et andet drivermiljø. Min gæt er, at de nye driverkrav på en anden pc er ved at slukke for den blå skærm.
Kan nogen fortælle mig, hvordan jeg på forhånd skal frakoble de gamle drivere eller omgå dem, så windows vil se efter de nye drivere, og operativsystemet indlæses uden at give mig den "blå skærm"?
Tak - Juan

Win2k/winxp knækker ned for at stoppe folk, der overfører o/s/s.monteret notebogen via et nulmodem/dataforbindelseskabel og overfør dine filer til filoverførselsguiden.

Start i sikker tilstand.

Merlin
Det er lige hvad jeg prøver at undgå. For at dit forslag skal fungere, bliver jeg nødt til at komme til skrivebordet. Jeg har allerede dupliseret harddisken, så jeg kunne lade min anden notesbog fungere. Hvis du foreslår at indlæse vinde 2k først og derefter kopiere filer, snakker du om måde at arbejde meget på.
Jeg tror, ​​jeg prøvede Feds måde, men jeg bliver nødt til at se igen. Tak begge for dine forslag.

Samme skærmbillede, når den indlæses i sikker tilstand.

Jeg poster det, jeg fandt. Det var et hukommelsesproblem. Denne særlige notebook kræver PC100Mhz. Hukommelsen, der blev installeret, var PC133Mhz. Den installerede hukommelse var heller ikke specifik for dette program. Erfaringen har afsløret, at Gateway Solo 5300 eller 5350 ser ud til at være MEGET cranky. Det er ikke tilfreds med enhver pc100Mhz-chip. Den ønsker, hvad der er specificeret til det. Jeg eksperimenterede med tre forskellige Solo-modeller. Pc100-chippen fungerer i to af dem, men ikke i 5300-modellen.


Jeg stillede dette på det forkerte spørgsmål. Jeg kan ikke slette det så se bort fra.

At være medlem her har sine privilegier, du kan løse dine fejl.


Jeg er medlem 'datajuan'. Jeg har lige ved en fejltagelse lagt det ud i denne fromat

Populære Indlæg